МВР презема мерки за расчистување на случајот со групата „Јавна соба“ на „Телеграм“

Оваа статија е преземена од порталот slobodnaevropa.mk Министерството за внатрешни работи соопшти дека презема мерки и активности за расчистување на случајот

Прочитај повеќе

Pin It on Pinterest