Психолог Хаџиванова за зависноста од социјалните мрежи: Како да ги заштитите децата од негативните влијанија

Ова интервју е преземено од порталот zenskimagazin.mk Пред неполн месец тинејџер се снимаше како предизвикува пожар и ја објави снимката на популарната

Прочитај повеќе

Брзи реакции на институциите против девијантните однесувања на социјалните мрежи

Оваа статија е преземена од порталот slobodnaevropa.mk Пишува: Фросина Димеска Палење на шума, па тепачка меѓу млади го вознемирија општеството откако

Прочитај повеќе

Дигиталната технологија ни е чамец за спасување во новата учебна година, вели Бранка Костиќ-Марковиќ

Оваа статија е преземена од поратлот fakulteti.mk Подготвил: Сребра Ѓорѓијевска / srebra.gjorgjijevska@fakulteti.mk Лектор: Ивана Кузманоска За проблемите се разговара во мир, а во

Прочитај повеќе

Pin It on Pinterest