Брзи реакции на институциите против девијантните однесувања на социјалните мрежи

Оваа статија е преземена од порталот slobodnaevropa.mk Пишува: Фросина Димеска Палење на шума, па тепачка меѓу млади го вознемирија општеството откако

Прочитај повеќе

Дигиталната технологија ни е чамец за спасување во новата учебна година, вели Бранка Костиќ-Марковиќ

Оваа статија е преземена од поратлот fakulteti.mk Подготвил: Сребра Ѓорѓијевска / srebra.gjorgjijevska@fakulteti.mk Лектор: Ивана Кузманоска За проблемите се разговара во мир, а во

Прочитај повеќе

Промовирани „Изградување на изговорот, говорот и јазикот кај децата и возрасните“ и „За секоја буква приказна“

Книгите за правоговор „Изградување на изговорот, говорот и јазикот кај децата и возрасните“ и „За секоја буква приказна“, кои се

Прочитај повеќе

Pin It on Pinterest