Промоција на првата едукативна боенка и песнарка -„ЗОО Азбука“

Настан: Промоција на “ЗОО АЗБУКА” – едукативна песнарка и боенка
Локација: Зоолошка градина – Скопје
Датум: 09 јуни 2019 година
Почеток: 12:00 часот

Детскиот културен дом Карпош ве поканува на промоција на првата едукативна боенка и песнарка за животните во ЗОО Скопје, насловена “ЗОО АЗБУКА”.

Ќе биде промовирано ЦД ЦД изданието со нови песнички , а еден од главните забавувачи  ќе биде и најпознатиот ZooKeeper Војо Иванов со интересни приказни за животните.

Ве очекуваме сите во Скопската Зоолошка градина.

Pin It on Pinterest